| Autor |
Mesaj |
| < Filosofie si aberatzii ~ Cu ce va alegeti dupa ce muriti? |
|
Trimis:
20/Iun/2008 2:44 am
|
|
|
embrio
Data înscrierii: 20/Iun/2008
|
|
| probabil cu ceea ce nu am avut pana acum:P |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
27/Dec/2008 3:45 pm
|
|
|
baby
Data înscrierii: 12/Aug/2008
Locație: The other side of Pancre'
|
|
| cu Dumnezau! |
_________________ Sa fi politician e totuna cu a fi antrenor de fotbal. Trebuie sa fi indeajuns de destept sa intelegi jocul, si indeajuns de prost incat sa crezi ca, conteaza! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
19/Apr/2010 7:21 pm
|
|
|
embrio
Data înscrierii: 19/Apr/2010
|
|
Cu ce te-ai ales in viata? Cu ce-ai baut.  |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
30/Apr/2010 12:13 pm
|
|
|
baby
|
|
NU toti beu!
unii se mai si drogheaza. ce le zici alora? ca s-au ales cu o colectie de siringi?
eu am farmacie, daca iau 15 cutii de siringi poti sa zici ca sunt drogat? asta e dilema esentiala! daca poti zice cu mana pe inima ca esti sau nu drogat!
cafeaua/tigarea/alcolu/drogu/secsu/socceru... toate sunt droguri!
sa zici ca nu esti drogat inseamna sa recunosti ca esti gol! totodata sa zici ca nu esti drogat inseamna sa constiientizezi lucrurile fara substanta si importanta si sa devii una cu spiritul tau. au incercat si la noi calugarii, numai ca gena nu le-a permis! sunt mult mai melancolici cei ce au un climat si un mediu mult mai calduros ca al nostru, deci mult mai puri in esenta!
vezi cum poti declansa o discutie pulizofica pe baza unei simple declaratii?!
pentru ca da... noi barbatii gandim cu penisu! deci nu ficatu cere alcol.. el striga : "NUUUU, DACA MAI BAGI ALCOL TE OMOR SA MOARA MAMA!"; ci penisu! ala zice: "VAI CE CUL SUNT CA BEAU, POATE MA BAGA LA PASARICA IN SEARA ASTA! VAI CUM SE UITA AIA LA FATA LUI DE BLEG!"
alcolu e doar un mod de-a ne ascunde de noi insine! si o modalitate extrema de-a ne arata adevarata natura celorlalti!
spune-ti nu alcolului... si da cand vine vorba de VODKA! |
_________________ Sa fi politician e totuna cu a fi antrenor de fotbal. Trebuie sa fi indeajuns de destept sa intelegi jocul, si indeajuns de prost incat sa crezi ca, conteaza! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
26/Iun/2010 9:18 pm
|
|
|
embrio
Data înscrierii: 24/Aug/2009
Locație: n-am
|
|
| Imi permit sa rup un pic tema topicului,dar Pancreatorul mai traieste? |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
27/Iun/2010 5:41 pm
|
|
|
baby
|
|
Pancreasul a facut tumoare!
Cat despre Pancreator, probabil a uitat cum se acceseaza webu'. |
|
|
|
 |
| Jax al II-lea Pancreatoru |
|
Trimis:
29/Iun/2010 7:35 pm
|
|
|
The Devil
Data înscrierii: 25/Oct/2004
Locație: peste tot
|
|
Chiar mi-a picat pancreatita acuta la examenu de chirurgie. Si n-am murit, doar ca am decis ca socializarea se face la alt nivel decat cel al forumurilor :D
Salutari la toata lumea! |
_________________ Sick transit gloria mundi.
Psycho Metal - Smartest Sickest Community |
|
|
|
 |
|
Trimis:
05/Iul/2010 12:16 am
|
|
|
embrio
Data înscrierii: 24/Aug/2009
Locație: n-am
|
|
Eeeeei,bine ai revenit printre cei vii.
Dupa moarte ma aleg cu 72 de virgine,cine vrea sa mi se alature? |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
09/Iul/2010 7:04 am
|
|
|
baby
|
|
| Jax al II-lea Pancreatoru a scris: |
Chiar mi-a picat pancreatita acuta la examenu de chirurgie. Si n-am murit, doar ca am decis ca socializarea se face la alt nivel decat cel al forumurilor :D
Salutari la toata lumea! |
Sau nu mai esti destul de tru sa faci fata presiunilor! chirurgia e ramura aia a medicinii unde bagi degetu la barbati in cur? ca nu le am.. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
13/Iul/2010 11:26 pm
|
|
|
The Devil
|
|
| Aia e urologia, si se cheama tuseu rectal. Nu practic, ca sunt sensibil la mirosuri. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
15/Iul/2010 4:00 pm
|
|
|
baby
|
|
Pai nu poti zice cu mana pe inima ca nu vei face asta niciodata. Gandestete la situatia urmatoare: Un coleg care face de obicei acest lucru lipseste, si tu esti rugat sa-i tii locul. Ce le zici la sefi, ca nu iti place mirosu de cacat? Te poti uita in ochii mosuletului in cauza si sa-i spui rece ca nu vr sa-i bagi aratatoru'n anus, pentru ca nu e curat acolo?
How fucking gay is that shit?! Sa-i zici lu unu ca nu o faci decat daca se spala!
Si cat de oribil e sa faci tuseu rectal dinala pe unu mort?! Astuia ce-i mai zici? Sa vina dupa ce se spala??
 |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
27/Iul/2010 9:37 pm
|
|
|
The Devil
|
|
Exista diverse specializari si departamente, nu orice doctor are in fisha postului sa faca asa ceva, si fiecare e cu treaba si cu pacientii lui. Deci nu te pune shefu sa faci tuseu rectal daca nu esti specializat sau macar rezident in domeniul adecvat.
Un medic de exemplu internist (sau neurolog, psihiatru, balneolog, dermatolog etc) nu se baga la treaba unui urolog, ginecolog sau proctolog. Apoi inainte de tuseu rectal se face clisma (deci obligatoriu se spala), si aia o fac infirmierele, nu medicii. Mirosurile la care ziceam ca-s sensibil se refera mai mult la sondele vezicale si intestinale, cand sunt mai multi pacienti in salon si au de alea, chiar pute nasol. De aia nu ma intereseaza specialitatile chirurgicale.
Oricum se folosesc manusi chirurgicale si lubrifiant. Scopul acestei manevre e detectarea unei posibile tumori de prostata sau diverse afectiuni ginecologice la femei.
Daca tot vrei "gay stuff", in urologie si in anumite ramuri ale chirurgiei se practica si palparea testiculelor, penisului, regiunii perianale etc. Cele mai cumplite dureri ever sunt in cur si "in poola", deci unii folosesc aceste expresii fara sa stie despre ce vorbesc.
Oricum, nu-mi doresc sa urmez o specializare de asta "hardcore" pt. ca nu-s atat de fomist dupa bani. Dar cei ce se incumeta sa o faca, sunt cel mai bine platiti si se plimba pe tot Globul pe banii firmelor de medicamente.
Cat despre "tru" si despre presiuni, chiar nu ma mai intereseaza forumurile si discutiile cu necunoscuti. Am scris aici doar pt. ca m-a cautat Metamorph. In rest e pierdere de vreme. O seara buna! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
01/Aug/2010 7:57 pm
|
|
|
baby
|
|
| Jax al II-lea Pancreatoru a scris: |
Cat despre "tru" si despre presiuni, chiar nu ma mai intereseaza forumurile si discutiile cu necunoscuti. |
Cealalta personalitate a ta iti este necunoscuta??
..adica aia inteligenta, frumoasa si faimoasa!
ps: cum faci de raspunzi cand esti intrebat, dar in acelasi timp "nu ma mai intereseaza" ?! |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
02/Aug/2010 11:14 am
|
|
|
The Devil
|
|
Uite-te-n oglinda sa vezi ca nu e chiar asa. Unii isi fac rost de-o viata, altii raman asa cum ii las. Poti sa scrii ce vrei, daca vrei iti fac tie cadou forumul sa vorbesti cu tine, daca tot te pasioneaza "personalitatile multiple"
Si raspund pt. ca sunt intrebat, dar nu mai pierd timpu pe forum ca mai demult. Stiu ca ai nevoie de atentie, dar au trecut vremurile alea, poti sa incerci sa provoci pe altcineva.
Greetings! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
20/Aug/2010 9:36 pm
|
|
|
baby
|
|
Daca as tanji dupa atentie, in acest caz, aia matale, ti-ai fi dat seama! Sau crezi ca las intentionat cateva zile/saptamani intre posturi?
Sintagma "get a life" e omniprezenta pe internet, si si-a pierdut voloarea din ziua in care a vazut luminile lui! Este irelevant sa-ti zic ca o data ce faci presupuneri de genul: eu am femei si tu nu ; sau ; eu am slujba/masina/casa si tu nu, nu faci nimic altceva decat sa pici. (nu ca ai fi fost vreodata sus!)
Daca nu te mai exasteaza de ce nu inchizi acest site? Nu platesti hosting? Adica care-i scopul sau, acum ca nu te mai intereseaza misiunea initiala a forumului PsychoMetal?
Intamplarea face sa cunosc un caz asemanator. Un site unde cel ce are cel mai mare grad de editare/moderare forum, nu-si mai da interesul. Apar situatii in care desi nu este owner (adica nu plateste hostingul el, si nu ii apartine adresa) intra si face pe autotpurnicul si intra in niste situatii penibile. Sunt de acord ca esti la tine in casa, dar lasa-i pe chiriasi sa se ingrijeasca de gradina! Nu de alta, dar nu vad intr-un site care e pe moarte, decat drumul spre eutanasiere!
Pe scurt care sunt gandurile tale de viitor cu acest site? Si sa nu-mi zici ca mai discuti cu prietenii, ca ai fi putut la fel de bine s-o faci pe messenger! |
|
|
|
|
 |
|